"Skver najn" novi ukras Beograda

Bez autora
Mar 09 2011

Elegancija, luksuz i udobnost - ovako se najbolje može opisati novi hotel "Skver najn" koji je pre tri nedelje otvoren u prestonici. Beograd je konačno dobio hotel kakav je nedostajao našoj metropoli - poznati brazilski arhitekta Isai Vinfild uradio je hotel vrhunskog dizajna na najboljoj lokaciji u gradu. Najbolji hoteli se od dobrih razlikuju ne po veličini soba, već skupim materijalima i pažljivo odabranim detaljima. A, za "Skver najn" (Studentski trg 9) korišćeno je najbolje što postoji - ružino, ipe i kumaru drvo, bronza i mramor. Hotel je građen i opreman pet godina, pa je, recimo, samo 12 stolara iz Brazila godinu dana radilo na hotelu. Sve je adaptirano za "beogradsku klimu", hladne zime i vrela leta. Posebno su ponosni na velnes i spa koji, iako se nalazi dva nivoa ispod zemlje ima prirodno osvetljenje.

"Skver najn" novi ukras BeogradaElegancija, luksuz i udobnost - ovako se najbolje može opisati novi hotel "Skver najn" koji je pre tri nedelje otvoren u prestonici.

Beograd je konačno dobio hotel kakav je nedostajao našoj metropoli - poznati brazilski arhitekta Isai Vinfild uradio je hotel vrhunskog dizajna na najboljoj lokaciji u gradu. Najbolji hoteli se od dobrih razlikuju ne po veličini soba, već skupim materijalima i pažljivo odabranim detaljima. A, za "Skver najn" (Studentski trg 9) korišćeno je najbolje što postoji - ružino, ipe i kumaru drvo, bronza i mramor.

- Hotel je građen i opreman pet godina, pa je, recimo, samo 12 stolara iz Brazila godinu dana radilo na hotelu - kaže Marija Lučić, marketing menadžer.

- Sve je adaptirano za "beogradsku klimu", hladne zime i vrela leta. Posebno smo ponosni na velnes i spa koji, iako se nalazi dva nivoa ispod zemlje ima prirodno osvetljenje.

Pored prelepog bazena u zoni relaksacije nalazi se i fitnes sala, sobe za masažu i tursko kupatilo. Naravno, hotel nudi i mogućnost organizovanja raznih sastanaka i događaja, a najveća vrlina hotela, restoran sa intimnom baštom okruženom zelenilom, doći će do izražaja tek na proleće.

- Najviše smo se posvetili dobrom servisu koji je intuitivan i personalizovan, jer nam je najvažnija iskrena briga za gosta - kaže Lučićeva.

- Pažljivo smo birali zaposlene, jer je njihov zadatak da se posvete detaljima, da unapred znaju potrebe gostiju i nadmašuju njihova očekivanja.

Zaposleni uglavnom imaju međunarodno iskustvo, a najzanimljiviji je podatak da u baru rade ljudi iz londonskog hotela "Kleridžis".

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik